Tervetuloa SMG-LIVE.FI livelähetys alustalle. Jos olet kiinnostunut palveluista ota yhteyttä alla olevalla yhteydenotto lomakkeella tai katso kotisivultamme lisätietoa.

Alustallamme saat brändinne mukaisen graafisen ilmeen ja saat katselijan täydenhuomion lähetykseenne. Ei ulkopuolisia mainoksia tai muita ei haluttuja häiriötekijöitä.

Saat myös käyttöösi reaaliaikaisen chatin kysymysten vastaanottamiseen ja kommunikointiin lähetyksessä. Mentimeterit ja muut poll- alustat on hyvä ottaa mukaan suoraan lähetykseen ja näin ollen tehdä itselähetyksestä interaktiivisempi.

SMG-Live.fi sivullemme voit tuoda myös esimerkiksi kuvagallerian mukaan livelähetykseen kätevästi esimerkiksi käytettäväksi tuotelanseerauksissa. 

Voit tuoda sivulle haluamanne esim. sponsori, yhteistyö tms. logot ja saada linkkaukset toisille sivuille: 

Ota yhteyttä ja tehdään seuraavasta live lähetyksestänne mahtava!

ssä meillä on tyypillinen lähetys sivu avattuna kokonaisuudessaan. Ylhäällä on otsake, grafiikat ja ilmoittautumis linkki Lyyti palveluun.

 

Sen alla vasemmalla esitysruutu, joka avautuu isoksi ruudukseen halutessaan. Sen vieressä chatbox missä katsojat voivat esittää kysymyksiä reaaliaikaisesti.

 

Sen alla meillä on päivän ohjelma aikatauluineen ja linkkeineen.

 

 

Viimeiseksi täällä on tilaisuuden yhteistyökumppanit ja sponsorit linkkeineen.

OTA YHTEYTTÄ:

7 + 14 =